Meer informatie over het Huis van Oranje

In de week rondom Koningsdag wordt er zoals ieder jaar een feestweek georganiseerd op het evenementenplein op de boulvard. In een grote feesttent is het iedere avond feest met live muziek met zowel nederlandse en buitenlandse topacts.

Wij vinden het belangrijk dat er voor jong en oud een leuk programma is, met de feesttent hopen we vooral de jongeren aan te spreken, iedereen vanaf 16 jaar is welkom want het is een feest voor iedereen.

Voor jongeren, door jongeren

Begin oktober 2006 ontstonden de eerste plannen voor het evenement. De Oranjevereniging wilde graag dat de feestweek voor jongeren ook door jongeren werd georganiseerd. Sinds november is daarom een commissie van een tiental enthousiaste jongeren, in samenwerking met de Oranjevereniging, hard aan het werk om het evenement van de grond te krijgen. Van de programmering, publiciteit, sponsoring, opbouw en richting, alles wordt door de jongeren zelf georganiseerd.

Website en kaartverkoop

Alle informatie over het evenement is te vinden op deze website. En via deze website is het tevens mogelijk online tickets te bestellen voor avonden die alleen met kaarten toegankelijk zijn. Tickets zijn ook verkrijgbaar bij een ruim aantal voorverkooppunten in Katwijk.

Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar dus zorg dat je er snel bij bent om de gezelligste avonden in het Huis van Oranje niet te missen.

Huisregels

Ook in deze feesttent gelden er regels. Het zijn er niet veel, maar wel belangrijk om er een gezellig feestje van te kunnen maken. Lees ze even op je gemak door in dit document.

Foto's bekijken

Je kunt de foto's van vorig jaar en de jaren daarvoor nog terug zien op deze website!

» Ga naar Foto's

Tickets

Je kunt via deze site tickets direct online bestellen! Zo ben je er zeker van dat jij er bij bent.

» Ga naar Tickets

Huis van Oranje wordt mede mogelijk gemaakt door: